Ceglédberceli Eötvös József Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

Az osztályok kis létszámúak, átlagban 18 fősek. Ez kedvező a gyermekek szempontjából, hiszen több figyelem és idő jut rájuk, valamint kedvező a differenciálás, a kompetencia alapú oktatást jellemző kiscsoportos tanulás-szervezés és a hatékony nyelvoktatás szempontjából. Az iskola profilját a következő szolgáltatások adják: a nyelvoktatás sokszínűsége, zeneiskolai képzés, 1-3. évfolyamon egész napos iskola, sajátos nevelési igényű, magatartási nehézségekkel küzdő tanulók integrált nevelése-oktatása, fejlesztése.

News

Hits: 4158

Aradi Jenő megyei rajzverseny 2016

Idén már tizedik alkalommal rendezték meg az Aradi Jenő megyei rajzversenyt Pátyon, a Bocskai István Magyar - Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában.

Huszonhárom Pest megyei iskolából ötvenhét tanuló jutott be a megyei fordulóra. A verseny három fordulós. Először az iskolák tartanak házi versenyeket, a legjobb rajzokkal neveznek a megyei fordulóra és a zsűri az érkező rajzok közül választ. A meghívott gyerekek a verseny napján is készítenek rajzokat, és az alkotómunka után a zsűri értékel. Évfolyamonként és azon belül különböző kategóriákban versenyeznek a gyerekek. Iskolánkból három tanuló kapott meghívást erre a színvonalasan megrendezett eseményre, így a megye legjobb rajzosai között alkothattak. 

Scheffer Katalin 1. helyezést ért el  6. évfolyamban, monokróm csendélet kategóriában.

Bartúcz Anna 2. helyezést ért el 5. évfolyamban, színes csendélet kategóriában.

Bóné Dominika 3. helyezést ért el 7. évfolyamban, színes csendélet kategóriában.

Szeretettel gratulálunk nekik!

Petróné Bori Zsuzsanna