E Ö T V Ö  S     H Í R E K

December

December 2-án a DÖK mikulás diszkójára látogathattak el diákjaink. Az eseményre az iskola tornatermében került sor 17 és 20 óra között. A zenét szolgáltatták: Barkó László, Batár Benjámin és Galambos Bálint, volt Eötvös diákok. Köszönjük! Valamint köszönjük a szülőknek az eseményre küldött finomságokat, sütiket!

December 5-én Kápolnási Beáta és Orosz János tanítványai szerepeltek félévi hangversenyen. köszönjük minden látogatónak az érdeklődést.

December 6-án a zeneiskolások látogatnak el az óvodába, Márki Sándor vezetésével, ahol a zeneiskolás diákok mikulás alkalmából mini koncertet adnak a kicsiknek, és megpróbálnak kedvet csinálni az iskolánkhoz.

Ebben a hónapban minden osztályban készítenek mikulás csomagot egymásnak a gyerekek és az utolsó napon a karácsonyt is megünneplik majd közösen.

December közepén rendezzük meg a hagyományos Eötvös-napokat. Idén 16-án este 17 órától műsoros estre invitáltuk a szülőket és érdeklődőket a kultúrházba. Osztályok, egyéni és csoportos fellépők mutatták be műsorukat a nagyszínpadon.

16-a tanítás nélküli munkanap volt, mert a délelőtt folyamán a diákok tekinthették meg egymás produkcióit.

17-én szombaton délelőtt munkanapot tartottunk. Kézműves foglalkozásokkal is készültünk az ünnepekre és sportolhattak is a diákok.

December 20-án a Mindenki Karácsonyán fellépnek a 3. osztályosok, betlehemi műsorral.

Utolsó tanítási nap december 21-e lesz. A téli szünet után január 3-án, kedden jövünk majd újra iskolába, hogy nekirugaszkodjunk a félév utolsó 3 hetének.

Addig minden diáknak, pedagógusnak, iskolai dolgozónak jó pihenést kívánok, és valamennyi olvasónak boldog karácsonyt, kellemes ünnepeket és békés új esztendőt!

Nagy Gáborné