Ceglédberceli Eötvös József Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

Az osztályok kis létszámúak, átlagban 18 fősek. Ez kedvező a gyermekek szempontjából, hiszen több figyelem és idő jut rájuk, valamint kedvező a differenciálás, a kompetencia alapú oktatást jellemző kiscsoportos tanulás-szervezés és a hatékony nyelvoktatás szempontjából. Az iskola profilját a következő szolgáltatások adják: a nyelvoktatás sokszínűsége, zeneiskolai képzés, 1-3. évfolyamon egész napos iskola, sajátos nevelési igényű, magatartási nehézségekkel küzdő tanulók integrált nevelése-oktatása, fejlesztése.

Homepage

Hits: 7594

 Klebelsberg Központ,  Ceglédi Tankerület, PF2500

Ceglédberceli Eötvös József Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, 2737 Ceglédbercel Pesti út 160.

Tel\fax: 06-53-378-007; E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .


Tisztelt Olvasó!

Az 1995. évi CXVII. törvény szerint a magánszemélyek a 2016-ban befizetett személyi jövedelemadójuk 1 %-át közcélú felhasználásra felajánlhatják.

Intézményünk 2000. óta működő alapítványa a „Ceglédberceli Iskoláért Alapítvány”, melynek adószáma 18694411-1-13, szívesen fogadja és kéri támogatásukat.

Az alapító okiratban meghatározott célok: a nevelő-oktató munka segítése, hagyományápolás, esélyegyenlőség biztosítása, diákok megfelelő elismerése.

 

Az elmúlt években a következő támogatásokat biztosította az alapítvány az Eötvös iskolának:

  • tanulmányi kirándulások segítése
  • erdei iskola támogatása
  • nyári táborozáshoz eszköz- és anyagbeszerzés
  • év végi jutalomkönyvek vásárlása
  • „Kiváló tanuló” díj finanszírozása

 

Ha céljainkkal egyetért, kérjük, személyi  jövedelemadója célzott 1 %-át a Ceglédberceli Iskoláért Alapítvány javára ajánlja fel, és javasolja barátainak, ismerőseinek is.

Segítő szándékát előre is köszönjük!

Az Eötvös iskola diákjai és dolgozói nevében:

Ceglédbercel, 2017. március 09.

 

dr. Nagy Gáborné
intézményvezető

 

Attachments:
Download this file (Cegledberceli_Iskolaert_Alapitvanyi_rend_nyil.pdf)Cegledberceli_Iskolaert_Alapitvanyi_rend_nyil.pdf[Nyomtatható változat]327 kB
Download this file (EGYSZa rendelkező nyil.PDF)Nyilatkozat[ ]1038 kB